Заеднички да го проследиме натпреварот Португалија – Македонија во Амфитеатар

Пренос на финалниот натпревар за пласман на светско првенство во Катар, каде што нашата селекција гостува во Португалија ќе можеме заедно сите велешани да ја проследиме во Амфитеатарот, Младински парк од 20:45 часот.
Организатор на преносот е општина Велес.
spot_img

Последни вести