(ВО ЖИВО) Градоначалникот Колев зборува за тајната што со години ја чува со себе

Проследете го гостувањето во “Жилет шоу” на МРТ 1 или во живо на официјалната фејсбук страна на градоначалникот Колев на која тој отворено зборува за неговата приказна која долги години ја чувал за него.

spot_img

Последни вести