ВЕЛЕШКИ СРАМ: За само 3 дена жителите на Потокот почнаа да ги вадат решетките

ЈКП Дервен поради чистење на каналот на потокот (неколкукратно за само еден месец) постави решетки за собирање на отпадот кој го фрлаат жителите на тој дел од градот со цел регулација на отпадот како и јакнење на свеста на жителите да не го прават тоа.

Сепак тоа траеше само 3 дена, веќе едната решетка е извадена а каналот е повторно затнат.

spot_img

Последни вести