Ограбена главната кујна во „Димче Мирчев“ – крадците веќе крадат и основни продукти

Во текот на изминатата ноќ во еден од клоновите на градинката „Димче Мирчев“ каде што е сместена главната кујна е извршена голема кражба.

Според неофицијални информации украдени се сите залихи на зејтин, брашно, шеќер, сол како и други прехранбени производи.

Се очекува СВР Велес по извршениот увид да излезе со конкретни информации.

spot_img

Последни вести