Кајакарите на Арка-Борец Велес со голем успех на „Завидович Опен“

На Завидовичи Опен во Босна и Херцеговина велешките кајакари од

Кајак Кану Клуб Арка-Борец ВЕЛЕС беа едни од најуспешните натпреварувачи.

Тие ги постигнаа следните резултати:
Спринт:
Млади пионери Андреј Апостолов 1во место.
Пионери Благој Гугинов 2ро место.
Кадети Кристијан Лазаров 1во место.
Сениори Александар Златаров 2ро место и Љубомир Спасиќ 3то место.
Класик:
Млади пионери Андреј Апостолов 1во место.
Пионери Благој Гугинов 2ро место.
Кадети Кристијан Лазаров 2ро место.
Сениори Љубомир Спасиќ 2ро место и Александар Златаров 4то место.

 

https://www.facebook.com/arkaborec/posts/333369818770434

spot_img

Последни вести