(Фото) Целесно завршен и постаменот на логото Велес

Од Јавното комунално претпријатеи Дервен, денес соопштија дека е целосно завршено обележјето ♥ ВЕЛЕС

Во паркот кај Офицерскиот дом поставено е ново обележје на градот, налик на многуте слични поставки во другите градови во светот. Се работи за постамент на кој стои логото ♥ ВЕЛЕС.

Овој слоган е поставен на бетонска основа во форма на мост, што го симболизира Велес, градот на мостовите.

spot_img

Последни вести